Serviciile noastre sunt variate și, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni și condiții suplimentare sau cerințe suplimentare pentru produse (inclusiv cerințe referitoare la vârstă). În cazul anumitor Servicii, există Termeni și condiții suplimentare, iar, dacă utilizați acele Servicii, Termenii și condițiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dumneavoastră și Vianis 14 SRL.


Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectați toate politicile puse la dispoziție în cadrul Serviciilor.
Nu utilizați Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercați să influențați Serviciile sau să le accesați în alt mod decât prin interfața și prin instrucțiunile oferite de Vianis 14 SRL prin intermediul site-ului royal-pizza.ro. Puteți utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor și reglementărilor aplicabile. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectați Termenii și condițiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.


Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conținutului pe care îl accesați. Nu aveți dreptul să utilizați conținutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepția cazului în care obțineți permisiunea explicita, în scris din partea proprietarului conținutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenții Termeni și condiții nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor. Nu eliminați, nu ascundeți și nu modificați nicio mențiune legală afișată în cadrul sau împreună cu Serviciile.


Serviciile noastre afișează un anumit conținut care nu aparține Vianis 14 SRL. Responsabilitatea pentru acest conținut revine exclusiv entității care îl pune la dispoziție. Putem examina conținutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre și putem elimina sau refuza să afișăm conținutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conținutul; prin urmare, nu presupuneți că îl examinăm.

În ceea ce privește utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunțuri privind serviciile, mesaje administrative și alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări.


Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.


Veți plăti prețul serviciului la data comunicării ofertei dacă nu este specificat contractual altfel. Disponibilitatea unor servicii poate fi afectata în anumite situații sau de erori de tipar sau de preț. Acest lucru este valabil atât pentru ofertele tipărite (în broșurile sau flyerele promoționale) cât și pentru informațiile de pe pagina web. În cazul în care există o eroare de preț, o vom corecta cât de repede posibil. Cu toate acestea, este posibil să apară și erori. În cazul în care Vianis 14 SRL descoperă o eroare legată de prețul unui/unor serviciu/servicii comandate deja de către Cumpărător, acesta va fi informat cât mai curând posibil despre eroarea produsă. În aceste situații, Cumpărătorul va avea opțiunea fie de a reconfirma Comanda la prețul corect, fie de a anula Comanda.

Contractul se consideră valabil încheiat la momentul confirmării livrării de către Vianis 14 SRL, respectiv prin transmiterea facturii sau a bonului fiscal. Odată încheiat contractul, comanda nu mai poate fi modificată.